Határozatlan időre eltiltották a Redskins védőjét

A liga szóvivője tegnap előtt bejelentette, hogy tiltott szerek használata miatt határozatlan időre eltiltotta a Washington Redskins defensive backjét Tanard Jackson-t. Az újabb eltiltásra két hónappal azután került sor, hogy a liga visszaállította a free safetyt az aktív játékosok közé miután letöltötte a majd másfél éves eltiltását. Jackson sorozatos eltiltásai miatt 2011 óta nem lépett pályára. Pályafutása során a mostani már a negyedik eltiltása.

A free safetyt a 2007-es Draft negyedik körében választotta ki a Tampa Bay Buccaneers majd öt éven keresztül a csapat játékosa volt. 2012 áprilisában elbukta a fizikai felmérőt és megvált tőle a csapat. Három nappal később szerződtette a Redskins.

Az edzőtábor kezdetekor könyöksérülés miatt PUP listára tették amiről az orvosi engedélyt követően később levették. Egy hónappal később határozatlan idejű eltiltást kapott és kihagyta az egész szezont. Két éve szerződtette a Redskins de eddig még egyetlen alkalommal sem léphetett pályára (alapszakasz mérkőzésen) és a jelek szerint már nem is fog.

(nfl.com, Fotó: dcprosportsreport.com)