Klein tovább folytatja a harcot a kezdő pozícióért

Az egyik érdekes csata a Panthers edzőtáborában a két külső linebacker, Chase Blackburn - a tavalyi kezdő - és AJ Klein között zajlik. Klein egy ötödik körös választás az Iowa State-ről 2013-ban, kezdő posztra pályázik a második szezonjában, és tudja, hogy meg kell mutatnia az edzői stábnak azt, hogy jelentős lépéseket tett ezért.

"Most csak arra összpontosítok, hogyan lehetek egyre jobb," mondta Klein. "Van egy csomó javítani valóm tavalyról. Minden egyes edzés után tudom, hogy egy hosszú út áll előttem. Megyek, továbbra is azért dolgozom, hogy kezdő legyek, de nem fogom szögre akasztani a kalapom, ha sikerül. A nap végéig azon dolgozom, hogy ez a csapat jobb legyen." 

Mint újonc, Klein játszott mind a 16 mérkőzésen, két alkalommal kezdett, amikor Blackburn háttérbe szorult egy láb sérülés miatt. Klein 24 tackle-t és két sack-et szerzett, különösen lenyűgöző játékot mutatott kezdőként a 10. héten, a San Francisco 49ers elleni győzelem során. 

De Klein tudja, ahhoz, hogy stabil kezdő legyen, vannak olyan elemei a játékának, amikkel szembe kell néznie. 

"(Továbbra is) jobban meg kell értenem a védelmet. Jobb passz védekezés kell. Jobb lefedettség kell, ha hatással szeretnék lenni a játékra." mondta Klein. "Megtettem a szükséges lépéseket, így a tavalyi szezon végén már több játéklehetőséget kaptam."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu