Panthers poszt preview: Safety-k

Mike Mitchell és Quintin Mikell már nem a csapat tagja és Charles Godfrey cornerback lett, így a Panthers szerződtetett két rutinos NFC South veteránt safety pozícióba Roman Harper és Thomas Decoud személyében.

A fiatal játékosok pedig, mint a másodéves safety Robert Lester és az újonc Tre Boston megtanulhatják mögöttük, amit egy jó játékosnak tudnia kell.

Legutóbbi igazolások:

Roman Harper 

Korlátlan szabad ügynökként igazolt a holtszezonban a Panthers-hez, nyolc, New Orleans-ban eltöltött év után. Kilenc meccsen játszott, ötször kezdőként és szerzett 42 tackle-t és egy interception-t 2013-ban Kihagyott hét meccset a jobb térdének sérülése miatt. Legalább 100 tackle-t szerzett minden szezonban, az utolsó öt évben. Pro Bowl jelölést kapott 2009-ben és 2010-ben. 

Thomas Decoud 

Korlátlan szabad ügynökként igazolt a holtszezonban a Panthers-hez, miután hat évet játszott az Atlanta Falcons csapatában. 15 mérkőzésen kezdett free safety-ként és szerzett 83 tackle-t és három passzt levédekezett 2013-ban. Karrierjének első touchdown-ját egy 30 yardos fumble visszahordással szerezte a 7. héten. Pro-Bowler volt 2012-ben, karrierje során 14 interception-t szerzett.

Visszatérők:

Robert Lester 

Játszott 12 meccsen, négy alkalommal kezdőként strong safety poszton, újoncként 2013-ban. Statisztikája: 21 tackle, három interception, négy passz levédekezés és egy fumble recovery. 

Colin Jones 

Játszott minden meccsen, és holtversenyben csapatelső 10 speciális csapatban szerzett tackle-el 2013-ban. A játékost a Carolina a San Francisco 49ers csapatától szerezte meg, a 2012-es szezon megkezdése előtt. 

Anderson Russell 

Szabad ügynökként érkezett a holtszezon során. Részt vett a Carolina edzőtáborában 2013-ban, de akkor a sérült bokája miatt a végső keretszűkítésnél lemondtak róla. Hat meccset játszott a Miami Dolphins és a Carolina csapatában 2012-ben.

Újonc:

Tre Boston 

A negyedik fordulóban draftolták a North Carolina egyetemröl. 48 meccsen 40 alkalommal kezdett, és 282 szerelés, 33 levédekezett passz, három kieröszakolt fumble és két fumble recovery a statisztikája. Harmadik az iskola történetében 13 interception-nel.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu