Az idei szezonban már nem foglalkozik a hosszabbítással a Panthers sztár defensive endje

Brian Burns hosszú távú szerződést akart magának de ezt nem kapta meg a szezon kezdetéig. A Carolina Panthers defensive endje ettől függetlenül beállt a sorba és a szezonban már csak arra koncentrál, hogy megőrizze az elit státuszát.

"Nem igazán folytattunk tárgyalásokat" - mondta Burns szombaton a riportereknek az ESPN-nek. "Azt mondtam nekik, hogy amint elkezdődik a szezon, mindenem a labda. Nem tudok ezer százalékot nyújtani a pályán és a csapattársaimnak, ha még mindig a szerződési tárgyalások miatt aggódom. Úgy érzem, tartozom nekik azzal, hogy mindig 100 százalékos, 1000 százalékos legyek".

Burns posztjának legjobban fizetett játékosa akar lenni de igen magasan van a léc. Nick Bosa a szezon előtt írta alá az ötéves, 170 millió dolláros (évente átlagosan 34 millió dollár) szerződését amivel posztjának legjobban kereső játékosa lett.

Ez igencsak kiugró összeg miután a korábbi listavezető, a Pittsburgh Steelers pass rusherének, T.J. Wattnak szerződése évente átlagosan 28 millió dollárt jelent. Őt Joey Bosa (27 millió), Myles Garrett (25 millió) és Khalil Mack (23.5 millió) követi a listán.

Fotó: twitter.com

img_0093.jpeg