Az edzőtábor második hetének vesztesei

Folytatódtak az edzőtáborok így ismét többen győztesen illetve vesztesen kerültek ki az elmúlt hét edzéseit követően.

Vesztesek

A 49ers futás elleni védelme

A 49ers futás elleni védelme sokat gyengült az offseasonban és a helyzetük tovább romlott az elmúlt héten. A nose tackle Glenn Dorsey-nak elszakadt a bicepsz izma így kiesett a tavalyi szezon összes alapszakasz mérkőzésén pályára lépő védőfalember. Az offseason korábbi részében már kiderült, hogy a linebacker NaVorro Bowman a szezon közepéig nem léphet pályára, a szintén linebacker Aldon Smith-re pedig eltiltás vár míg a nose tackle Ian Williams február óta már négy bokaműtéten is át esett.

Hakeem Nicks, WR, Indianapolis Colts

Az idei offseasonban szerződtetett elkapó a Super Bowl győzelem óta nem tudott sérülések nélkül végigjátszani egy telejs szezont és az offensive koordinátor Pep Hamilton véleménye szerint probléma van Nicks fizikai állapotával. A Colts elvesztette a running back Vick Ballard-ot és a guard Donald Thomas-t is míg a veterán elkapó Reggie Wayne keresztszalag szakadást követően tér vissza így még nagyobb szerepet szánnának Nicks-nek a következő szezonban.

Aaron Dobson, WR, New England Patriots

A fiatal elkapó még nem tudott részt venni az edzéseken és minden bizonnyal tartalék/PUP listán kezdi meg az idei szezont.

Cyrus Kouandjio, OT, Bills

Az idei szezon második körében választott offensive tackle nagy eséllyel pályázott a kezdő tackle posztjára de a jelentések szerint az eddigi edzéseken rendkívül gyengén teljesített. A helyzetén nem javított a vasárnapi Hall of Fame mérkőzésen mutatott játékával sem.

Jon Baldwin, WR, Detroit Lions

Alapvetően a hét győztesei közé tartozhatna hiszen miután a San Francisco 49ers lemondott a játékáról a Detroit Lions lecsapott rá de itt sem vár túlságosan fényes jövő a korábbi elsőkörös elkapóra. A hírek szerint probléma van az elkapó munkamoráljával és nagyon kis esély van rá, hogy bekerüljön a Lions végső 53-as keretébe.

Knowshon Moreno, RB, Miami Dolphins

A tavalyi szezonban karrierjének legjobb szezonját produkálta a Denver Broncos csapatában de a csapatváltás után csak a problémákról lehet hallani vele kapcsolatban. Korábban arról lehetett hallani, hogy fel fog épülni az edzőtáborra de a legfrissebb hírek szerint az egész előszezont ki kell majd hagynia.

Jonathan Cooper, OG, Arizona Cardinals

A tavalyi Draft hetedik választottja lábtörés miatt kihagyta az egész újonc szezonját és a vezetőedző Bruce Arians igen csalódott a falember eddigi teljesítményével. Az edzőtáborban elért legjobb eredménye azt volt, hogy pár snap erejéig együtt gyakorolt a tartalékcsapattal.

(nfl.com, Fotó: bigblueinteractive.com, bleacherreport.com, rantsports.com, foxsports.com)