C.J. Stroud eddig jól telesít de az edzőtáborban jobb lesz

A Houston Texans még nem nevezte ki hivatalosan a Draft második helyén kiválasztott C.J. Stroudot kezdőirányítónak, de az újonc olyan előrelépéseket tett a holtszezonbéli edzések során, hogy a bejelentés az edzőtáborban már kész tény lesz.

Stroud vasárnap Aaron Wilsonnak, a KPRC 2-en elmondta, hogy elégedett a folyamattal, de teljesen nem elégedett.

"Úgy érzem, hogy jól teljesítettem" - mondta Stroud. "(az OTA edzéseken és a minitáborban) olyan dolog volt, amibe a legjobbamat akartam beletenni és nagyszerű vezető és játékos akartam lenni. Átvenni a playbookot, átvenni az edzői munkát és a lehető legjobbnak lenni. Azt hiszem, ez egy jó kezdet volt, egy jó rutin, hogy az edzőtáborban formába kerüljek és ott jobban teljesítsek."

Houston az OTA-k és a minitábor alatt Stroud-ot és Davis Mills-t rotálta a kezdőkkel. Az új vezetőedző, DeMeco Ryans folytathatja a váltogatást az edzőtábor elején, de hacsak nem történik valami hatalmas meglepetés, akkor Stroud lesz a győztes. Végül a táborban, az előszezon során be fogják jelenteni hivatalosan.

"Jó volt, határozottan csak a kémia építése a cél. Próbáljuk az időzítést lecsökkenteni és próbálunk a lehető legjobbak lenni, hogy az edzőtáborban dominálni tudjunk" - mondta Stroud. "Ez volt a cél, hogy tovább építkezzünk és jó holtszezonunk legyen.

Fotó: twitter.com