Tolbert nem elégedett

Mike Tolbert-nek sok tulajdonsága van. Produktív. Kemény. Szívós. Magabiztos. Talán a legviccesebb srác a csapatban. Csapattársai tudomásul vették ezeket a tulajdonságokat, mióta Tolbert Carolina-ba jött korlátlan szabad ügynökként 2012-ben.  Tolbert jelenléte az öltözőben mint egy vezető, az ő teljesítményét is növelte. Az elmúlt két szezonban játszott minden mérkőzésen és szerzett 14 touchdown-t - a legtöbb az összes Panthers játékos közül, ezt az időszakot nézve.

Az egykori draftolatlan újonc szabad ügynök a Coastal Carolina-ról az első Pro Bowl jelölését kapta 2013-ban, amikor 13 meccsen volt kezdő fullback és szerzett öt futott touchdown-t, valamint két touchdown elkapása is volt.

"Ez örömteli, de nem kielégítő," mondta Tolbert. "Ez örömteli, mert tudom, hogy a kemény munka, amit beletettem, amit addig a pontig csináltam, az kifizetődött az elmúlt évben. De nem vagyok elégedett minden tekintetben. Meg akarom ismételni, és túl akarom szárnyalni. Az idén még keményebben dolgozom tovább. "

A Panthers készen áll arra, hogy több feladatot adjon neki, különösen, ha fontos yard-okra van szükség a kritikus pillanatokban. Tolbert 13 fontot fogyott a holtszezonbeli edzések eredményeként.

"Nagyon jó formában van. Lefogyott, és készen áll." mondta Ron Rivera. "Ez mutatja a mostani játékát. Azt akarjuk, hogy megtartsa a súlyát és fenntartsa a hatékony játékát. Sokszor ő a harmadik down-os és válsághelyzetekben bevetett srác. Ezért fontos neki, hogy készen álljon."

"Profi vagyok. Keményen edzettem ebben a holtszezonban, és sikerült formálnom a testem. Kész vagyok. Meg tudok csinálni bármit, amit az edzők mondanak." mondta Tolbert.

Hajlandóságot mutat arra is, hogy visszatérjen a kickoff visszahordo csapatba is, de ez nem egészen az, amit Rivera Tolbert számára elképzel.

"Ha a labda neki megy, el fogja kapni, és vissza fogja hordani. Ez a szabály," mondta Rivera. "De nem akarom látni őt visszahordóként. Inkább látnám blokkolóként. Annak ellenére mondom ezt, hogy egy-két alkalommal úgy álltunk fel, hogy ő volt az elsődleges (visszahordó) néhány szélsőséges vészhelyzet esetén."

Tolbert megérti az elsődleges célját - testi erejével megszerezni a fontos yard-okat, és segíteni a Panthers-t ismét a rájátszásba jutni.

"Minden meccsre azzal a szándékkal fogunk kimenni, hogy meg fogjuk verni azt, aki előttünk áll." mondta Tolbert. "Az év végén majd meglátjuk, mi az eredmény."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu