Előszezon 1. hét: Vikings 10-6 Raiders

PreSeason Game1, Raiders-Vikings1Már az első negyedben megszereztük az összes pontot, a többi negyedben lényegében csak tartottuk az előnyt.

Tipikusan gyenge meccs volt. Mint az az eredményből is látszik nem szórták a pontokat a csapatok. Az első drive szép volt a Minnesota részéről, hiszen 70 yardosra sikeredett a végén Asiata 1 yardról a gólvonal mögé futott a labdával, hamar meglett az előny. Később Walsh 30 yardról berúgta a mezőnygólt, így az elő negyedben végül is elégedettek lehettünk. Bridgewater bemutatkozott, de messze elmaradt attól, mint amit vártunk. Oké, hogy előszezon meg minden, de 6/13-al és 49 yarddal zárt, plusz kétszer be is sackelték.

Ponder is lehetőséget kapott kétszer csak a szerencse mentette meg őt az interceptiontől. Mi viszont szereztünk egy labdát. Derek Carr passzát Kurt Coleman szerezte meg bravúrosan.

A végén Walsh hibázott 53 yardról, széleset rúgott. Kapott pont nélkül sem sikerült zárnunk, McGloin 10 yardról rohant az endzoneba labdával, a kétpontos kísérlet viszont nem jött össze.

Nyertünk és ez a lényeg. Sok mindenki ki lett próbálva. Részletek kicsit később.

Végeredmény:
OAKLAND 6:10 MINNESOTA

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com