Vikings Training Camp 14 - 19. nap

Training Camp Day19_1Vége az első előszezon mérkőzésnek, a csapat vasárnap ismét edzésbe állt és indul a felkészülés a Cardinals elleni találkozóra.

Első és legfontosabb hír a vasárnapi edzőtábori napról, hogy Linval Joseph visszatért a csapathoz. Tudni illik Joseph péntek este golyót kapott egy nightclubban folytatott lövöldözésben. Hozzátartozik ő ártatlan volt a dologban, csak egy elkóborolt golyó találta lábon. Nem sérült meg komolyabban és bár csak ezen hét második felére mondták visszatérését, de ő már vasárnap ott volt a csapat körül, igaz a mozgást most hanyagolta.

A játékosok ismét rendesen tréningeztek, ahogy már korábban megszokhattuk.

Speciális poszt gyakorlatok, erőnléti fejlesztések, technikai gyakorlatok és persze az elengedhetetlen 7 a 7 és 11 a 11 elleni játék. Külön nem emelünk ki semmit, hiszen nem volt olyan nagy említésre méltó jelenet a vasárnapi edzésen. Amúgy is mindenki az pénteki utózöngékre volt kíváncsi a csapatnál.

Joseph ugye visszatért, legalábbis az edzőtáborba. Zimmer elmondta, hogy teljesen biztos abban, hogy Linval az idénynyitó St. Louis elleni találkozóra teljesen fel fog épülni, nem lehet gond.

Mike Priefer a Vikings Speacial Team koordinátora három meccsre fel lett függesztve a csapat által, így amíg az le nem telik a Vikings ideiglenesen szerződtette Joe Marciano-t. (bővebben hamarosan)

Zimmer a pénteki meccsről úgy nyilatkozott, hogy elégedett volt a csapattal és látta azokat a dolgokat amiket kért a játékosoktól. 

“Úgy hiszem volt pár jó dolog a találkozón. Nagy hatással volt rám, mikor visszanéztem a találkozó felvételét és azt láttam, amit a játékosaimtól kértem. A védelem nem vétett nagy hibát, a támadósor pedig labdabiztosan játszott.” – mondta el a vezetőedző.

A média munkatársai megkérdezték Zimmer-től, hogy melyek azok a játékosok, akik szerinte nagyon jól játszottak pénteken. Mike erre nem mondott semmit, de a többi edzőtől megtudták, hogy Zimmer nagyon elégedett volt Brinkley, Cole, Higgins, Hodges és Stephens játékával.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com