Panthers - Bills meccslabdák

WR Kelvin Benjamin: minden kétséget kizáróan a Panthers első körös választásának hatása azonnal érződik. A 29 yardos touchdown elkapása a második negyed elején az este játéka volt.

QB Derek Anderson: Lefogyott 25 fontot, Cam Newton helyén kezdett, minden tőle telhetőt megtett Newton megfelelő helyettesítéséért. Három drive-ban játszott, 5/7, 65 yard, 1 touchdown (Benjamin-nak) a teljesítménye.

LB Chase Blackburn: Egyértelműen látszott, hogy meggyógyult a láb sérülése, ami olyan sokat nyaggatta őt tavaly. Blackburn megállította a running back Fred Jackson-t negyedik-és-1-nél a Panthers 2 yardos vonalán a Bills első drive-jában, aztán Jackson-t szorította vissza 3 yard veszteséggel a következő alkalommal, amikor a Buffalo-nál volt a labda, amivel szintén megtörte a lendületet a red zone-ban.

QB Joe Webb: Visszahozta az életet a játékba a második félidőben, és megteremtette a Carolina-nak a lehetőséget egy esetleges comeback győzelmhez. Webb megvillantotta mindkét veszélyes képességét, 180 yardot passzolt és 30-at futott. A mobilitása lenyűgöző volt, és a touchdown is, amit Brandon Williams-nek dobott a negyedik negyed végén.

RB Darrin Reaves: A draftolatlan újonc továbbra is töretlenül halad előre. Áttört a kemény szerelések között, és beért az end zone-ba kétszer is, bár az elsőt szabálytalanság miatt érvénytelenítették.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu