Beharangozó: Előszezon 2.hét Vikings - Cardinals

Preview Cardinals-Vikings_PreSeason2_1Egy hete győzelemmel vette kezdetét a Minnesota Vikings előszezonja, most itt az idő, hogy begyűjtsük a második sikert.

Mike Zimmer jól érezhette magát a bőrében egy hete, mikor élete első meccsén győzelemre vezette csapatát, mint vezetőedző. Nem volt egy pontgazdag találkozó, de meglett a siker és kész.

A találkozón megannyi játékos játszott, köztük bemutatkozott a két ide első körös választásunk is, Bridgewater és Barr is. Az Oakland elleni meccs egyetlen Vikings TD-je Matt Asiata nevéhez fűződik, aki az első Vikings driveban 1 yardról szerezte meg a vezetést a csapatnak.

Most a Cardinals ellen is Matt Asiata és Jerick McKinnon valamint Joe Banyard és Dominique Williams fogja megkapni a lehetőséget futó poszton, mert Adrian Peterson ezen a meccsen sem játszik, sőt elvileg egyik előszezon meccsen sem lép pályára.

Múlt héten Matt Cassel volt a kezdő irányító, akit Bridgewater váltott a második Vikings drive-ban és Ponder is bemutatkozott, de csak a negyedik negyedben. Előzetesen Cassel fog kezdeni, sőt elvileg az első félidőben végig ő fog teljesíteni irányítóként, utána jöhet Ponder és Bridgewater.

A Cardinals és a Vikings eddig összesen nyolc alkalommal csaptak össze az előszezonok során, a mérleg 5:3 arányban a Vikings felé billen. Legutóbb 2004-ben játszottak egymással az előszezonban, akkor a Vikings nyert. Érdekesség, hogy abból a csapatból mindössze  long snapper, Cullen Loeffler van még a Minnesota csapatában.

Reméljük a múltkori jó kezdést meg tudjuk ismételni és bízunk abban is, hogy a folytatás a cserejátékosokkal most jobbra sikerült, mint egy hete. 

Az Arizona együttese az elmúlt héten a  Houston Texans csapatával mérkőzött meg, akiknek esélyt sem hagyva 32 pontot vittek be úgy, hogy közben egyet sem kaptak. Érdekes kis meccs lesz, még akkor is ha csak előszezonról van szó.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com