Beharangozó: Panthers - Chiefs (Előszezon 2. hét)

Csak négy nap van a Panthers második és harmadik előszezon mérkőzése között, Ron Rivera pedig úgy döntött, hogy a kezdők több lehetőséget kapnak a vasárnap esti országosan közvetített, Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen, a Bank of America Stadium-ban.

"A szezon főpróbájának használjuk ezt a mérkőzést," mondta a safety Thomas Decoud.

Általában a harmadik előszezon mérkőzés szolgál a "főpróbának", de nem lesz a helyzet a Panthers csapatánál ebben az évben.

"Az egész tábor alatt a játékra vártunk, és ez egy jó lehetőség számunkra," mondta a linebacker Luke Kuechly. "Ha azt akarják, hogy játszunk, mi örömmel leszünk ott kint."

CAM BEMUTATKOZIK: Az irányító Cam Newton bemutatkozik az előszezonban. azt, hogy meddig fog játszani, a játék alakulása fogja meghatározni, de Rivera jelezte, szeretné, ha az irányító játszana az első negyedben.

"Ott fogjuk értékelni." mondta Rivera.

Newton visszatérése a játékba rendkívül hasznos lesz az elkapók és a tight end-ek számára, akik készek arra, hogy hozzászokjanak a játék sebességéhez, amikor már a kezdő QB húzza meg a ravaszt. Newton azt mondta, úgy véli, a játék tapasztalat az elkapókkal "nagyon értékes" az előszezonban.

"Elkapóként a mi feladatunk az, hogy ott legyünk, ahol szeretné, szóval rajtunk múlik, hogy mennyire érzi magát otthonosan a pályán." Mondta a tight end Greg Olsen.

WILLIAMS, STEWART SZINTÉN?: A két futó, DeAngelo Williams és Jonathan Stewart is kész arra, hogy az első alkalommal lépjen pályára az előszezonban. Williams pihent az első héten, Stewart pedig combhajlító sérüléssel küzdött.

Rivera szeretne több futó játékot látni, miután a tartalék irányító Joe Webb vezette a Panthers-t 30 futott yarddal a múlt pénteki mérkőzésen a Bills ellen. Williams és Stewart visszatérése minden bizonnyal segít majd ebben a Kansas City ellen.

SECONDARY VÁLASZOK: Amikor Spartanburg-ban értékelt, Rivera azt mondta, a defensive backfield még egy folyamatban lévő munka. A cornerback pozíció nem teljesen rendezett, vagyis a vasárnapi, Chiefs elleni mérkőzés egy fantasztikus lehetőség mindenkinek, hogy bizonyítson.

"Ez nagyszerű. Mindig szeretnéd ezt (a versenyt)" mondta Decoud. "A verseny kiválóságot eredményes, és ha mindannyian nyomjuk egymást, hogy jobb legyen, és játsszon a labdával, akkor ez segíteni fog a csapatnak."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu