A Bucs leigazolta a Chargers egykori edge rusherét, Larry English-t

Lovie Smith rendkívül koncentrál idén a védelemre, hisz újabb szerzeménye a San Diego Chargers egykori első körös választottja, a defensive end Larry English.

Smith védelmi sémájának alapkövetelménye a sikeres irányítósiettetés, persze ha eredményesen kívánjuk azt használni. Ha a fal négy tagja nyomást tud gyakorolni az irányítóra, akkor máris adott a többiek előtt a lehetőség, hogy labdákat szerezzenek. Annak idején, ha visszaemlékszünk, már az edzőtábor elején elmondta, hogy a védelem célja idén a labdaszerzés lesz. Folyamatosan ugratta is a bogyóra a védelem tagjait az edzőtáborban, és ennek volt köszönhető a védőfalemberek véget nem érő jövés menése idén a keretben.

Múlt héten érkezett T.J. Fatinikun, akiről túl sokat nem tudunk. Játszott az AFL-ben, és a Toledo-n focizott egyetemi éveiben. De ami ennél is érdekesebb, hogy tegnap ahogy már korábban említettem a Chargers korábbi első körös választottja érkezett hozzánk. A kiváló edge rusher az Észak-Illinois-i egyetem korábbi játékosa, aki sajnos sérüléseit tekintve kísértetiesen hasonlít Da’Quan Bowers-re. Hisz azok miatt nem sikerül folyamatosan kiaknáznia a magában lévő potenciált.

A játékos érkezését a Buccaneers hivatalos oldalán jelentették be, ahogy azt is, hogy egyúttal a sérülésekkel bajlódó, szintén védőfalember Jibreel Black távozott a keretből.

English két alkalommal volt a MAC, az év legértékesebb játékosa. A főiskolai karrierje alatt pedig egy nagyon szép 31,5-ös sack számot hozott össze. Az NFL-ben azonban csak 52 mérkőzést játszott, ebből 9-et kezdőként. Mindeközben pedig 11 zsákolást sikerült bemutatnia. A korábban már említett sérülések miatt teljes egészében kisiklott a karrierje. Az NFL szezonjai, több mint a felénél kevesebb mint 10 mérkőzésen sikerült csak pályára lépnie ezek miatt. Ha viszont egészséges tudna maradni minőségi passz rush-t biztosíthatna a csapatnak. Steven Means-hez hasonlóan, akivel valószínűleg küzdenie kell majd az edzőtáborban a pozícióért.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com