Welker agyrázkódása, Manning büntetése (videók)

Wes Welker-nek a tavalyi szezonban három mérkőzést kellett kihagynia mert két hónapon belül két agyrázkódást is elszenvedett és az elkapó balszerencse sorozata hajnalban folytatódott. A Denver Broncos wide receivere harmadik előszezon mérkőzésén a Houston Texans safetyjével D.J. Swearinger-el ütközött és ezt követően már nem is tért vissza a pályára.

Welker-t az öltözőbe kísérték ahol elvégezték a szokásos vizsgálatokat. A Broncos vezetőedzője John Fox a mérkőzés után megerősítette, hogy újabb agyrázkódást szenvedett el az elkapó. Ez igen rossz hír Welker-re nézve hiszen a visszatérő agyrázkódásokat nagyon komolyan kell venni.

Swearinger Welker kiütése mellett folyamatosan heccelte a Broncos játékosokat és ezt maga Peyton Manning is megelégelte. Az irányító egy 29 yardos touchdown passzt követően 30 yardot futott, hogy beszóljon a Texans védőjének. Az eset miatt természetesen repült a sárga zászló és Manning megkapta a taunting (gúnyolódás) büntetését amire pályafutása során korábban még nem volt példa.

(nfl.com, Fotó: canada.com)