A Buccaneers aláírt az All-Pro guard, Logan Mankinsszal

Most már aztán tényleg nincs helye elégedetlenségnek a szurkolók között. Hisz megkaptuk végre a hőn áhított kezdő szintű guardunkat, Logan Mankins személyében. Pedig már mindannyian kezdtük azt hinni, ennek annyi esélye van, mint a júniusi hónak Tampában, vagy Oniel Cousins-nak Robert Quinn ellen a második héten.

A csoda azonban megszületett, Logan Mankins érkezett hozzánk, bár azért nem volt olcsó. A második évét megkezdő kiváló újonc tight endet, Tim Wright-ot adtuk cserébe. Aki ugyan remek játékos, de leginkább elkapóként tudta kisegíteni csapatunkat, a blokkolás nagyon távol állt tőle. A Brandon Myersszel, és az Austin Seferian – Jenkinsszel kiegészült tight end pozíció azonban úgy tűnik megteszi a 2014-es évre, és Wright-ra már nincs szüksége az idei vezetésnek. A játékoson túl pedig még egy 4. körös draft picket is adtunk a New England Patriots-nak, Mankins-ért cserébe.

Mankins már 2005 óta tagja a Patriots-nak, és annak idején ő volt a csapat első körös választása. Azóta hat Pro Bowl, és öt All-Pro díjazást is kapott, ráadásul az utolsó négy szezonjában mindegyiket megszerezte zsinórban. Azt hiszem ez nagyon sokat elárul az ő játéktudásáról. De ha valakinek ez esetleg mégsem elég úgy gondolom talán az elég garancia lehet, hogy az NFL egyik legkövetkezetesebben működő támadóegységének kezdő tagja már hosszú évek óta.

Mankins 6,250,000 dollárt fog keresni ebben az évben, és 6,750,000 dollárt 2015-ben, és 2016-ban. Jason Licht ezzel együtt nagyon boldogan jelentette be a játékos érkezését. Azonban azt is elárulta amikor Richie Incognito kapcsán kérdezték, hogy Mankins aláírásával egyáltalán nem zárkóznak el Incognito elől. Így az sincs még kizárva, hogy tovább fogják a támadófalat erősíteni. Lovie Smith kiváló munkát végzett a szabadügynök piacon, a drafton. És amikor már a fejünket kezdtük el fogni a támadófal miatt, úgy gondolom ismét tett egy olyan lépést, Jason Lichtel karöltve, hogy kénytelenek vagyunk megint kalapot emelni előtte. Reméljük Mankins felkészülése gyorsan fog zajlani. És eredményes szezon elé néznek a Kalózok!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com