Chandler visszatér a Steelers ellen

Az offensive tackle Nate Chandler a Carolina előszezon vereségét a Patriots-tól a pálya mellől nézte, de a szívére vette - főleg azt a látványt, hogy Cam Newtont háromszor sack-elték.

"Határozottan. ki kell javítani a hibákat," mondta Chandler, aki hiányzott a meccsről egy térd sérülés miatt. "Úgy érzem, jó munkát végeztünk ezen a héten."

Chandler visszatért az edzésekhez ezen a héten, és természetesen játszik csütörtökön a Pittsburgh Steelers ellen.

"Jól érzem magam. Visszanyertem a kondíciómat," mondta Chandler. "Mindent megteszek, hogy megakadályozzam a térd duzzanatot. Csak extra időt kell tölteni az edzőteremben."

A Panthers reménykedik abban, hogy a plusz idő az edzőteremben lehetővé teszi, hogy Chandler boldoguljon új szerepében a 2014-es szezonban - a csapat kezdő jobb oldali tackle-jeként.

"Úgy érzem, gyorsan átálltam, és már fejlődtem az idők során," mondta Chandler. "Úgy érzem, ez az én helyem most, amíg nem mondanak mást."

Az áthelyezett defensive lineman, Chandler nyolc meccsen kezdett 2013-ban - hatszor right guard-ként és kétszer jobb oldali tackle-ként. Atletikussága tette kiváló jelölté a tackle pozícióra, és ez segített neki az átállásban is.

"Tackle-ként sokkal több helyed van," mondta Chandler. "Gyorsabb srácokkal dolgozol, akik nagyok és erősek. Az atlétikai képességed meghatározó tényező a játékban. Ez más technika. Guard-ként egy zárt térben dolgozol, nagy terhelés mellett. Tackle-ként, gyorsabban kell futnod, fel kell lépned, és üldözőbe kell venned a safety-t és a külső linebacker-t."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu