A Panthers teljes erejének közelében

Cam Newton edzett egy nappal azután, hogy intenzív edzést végzett Ryan Vermillion-nal és biztató jeleket mutatott a vezetőedző Ron Rivera felé.

"Jól nézett ki, dobott néhány passzt, ahogy vártuk. Úgy éreztem, elég jó csinálta," mondta Rivera. "Volt egy nagy edzése tegnap. Töltött egy kis időt Ryan-nel, futott a víz alatti futópadon. Csinált néhány dolgot az edzőteremben, és befejezte a kondicionálással. Ma kijött, és odatette magát egy újabb edzésen. Dobásai is voltak."

Newton nagyobb mellényt viselt az edzésen, hogy a bordái extra védelmet kapjanak. 

"Fáj neki, de ez nem olyan, mint amikor először történt", mondta Rivera, aki még mindig arra számít, hogy Newton játszani fog az 1. héten. "Sokkal jobban van. Izgatott vagyok miatta." 

A defensive end Charles Johnson (combhajlító) és Greg Hardy (váll) visszatért az edzésekhez, és mindkét játékos teljes munkát végzett. 

"(Charles) talán játszhat a Pittsburgh ellen, de nem akarjuk nyomás alá helyezni. Készen van," mondta Rivera. "Greg jól van. Úgy tűnik, nincs probléma." 

"Elég magabiztosnak érzem magam (hogy játszani fogok vasárnap). Nap mint nap javulok, és jól leszek." mondta Johnson. 

Az újonc guard Trai Turner, aki hiányzott az elmúlt két előszezon mérkőzésről egy ágyék sérülés miatt, szintén visszatért az edzésekhez. Turner várhatóan kezdeni fog a Tampa Bay Buccaneers ellen, de a Panthers felkészíti Fernando Velasco-t arra, hogy néhány snap-et játszani fog jobb oldali guard-ként. 

"Trai agyéksérülésből gyógyult ki. Azt is tudjuk, hogy meleg lesz, és nem volt esélye, hogy visszanyerje valódi állapotát, mint egy csomó másik srácnak," mondta Rivera.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu