A szombat esti lövöldözésben meglőtték a Texans elkapóját

A Houston Texans wide receivere Tank Dell egy lövöldözés áldozata lett szombat késő este - közölték a Texans illetékesei. A FOX 35 beszámolója szerint a lövöldözés egy Cabana Live rendezvényen történt szombat este a floridai Sanfordban - jelentette a Seminole megyei seriff hivatala.

Nem sokkal éjfél után a környéken járőröző helyettesek több lövést hallottak a szórakozóhely hátsó részéből - közölte a seriffi hivatal. A tömeg feloszlott és a jelentések szerint megállapították, hogy 10 embernek nem életveszélyes lőtt sebei vannak.

"Tudomásunkra jutott, hogy Tank Dell a floridai Sanfordban szombat este lövöldözés áldozata lett. Kisebb sérülést szenvedett, de már kiengedték a kórházból és jó állapotban van. Kapcsolatban állunk vele és a családjával, és további friss hírekkel fogunk szolgálni, amikor szükséges, de kérjük, hogy jelenleg tartsák tiszteletben a magánéletét. Gondolataink és imáink az incidensben érintettekkel vannak." - szerepel a Texans közleményében.

A lövöldözőt, egy 16 éves gyereket egy biztonsági tiszt fogta el a helyszínen, és jelenleg a fiatalkorúak börtönében tartják fogva - közölték a rendőrök a FOX 35 Orlando televízióval.

A tinédzsert letartóztatták emberölési kísérlet, nyilvános területen történő lőfegyver elsütése, lőfegyver felmutatása, használata és bűncselekmény elkövetése közben, valamint lőfegyver kiskorú általi birtoklása miatt.

Fotó: si.com