Minnesotában hozná helyre kisiklását a Patriots - előzetes

A 2. fordulóval folytatódik az NFL alapszakasza, amelyben a New England Patriots a Minnesota Vikings otthonában próbálja feledtetni szurkolóival a csoportrivális Miami elleni kisiklását.

Izgalmakkal teli első fordulót láthattunk az NFL-ben, amelyben nagy meglepetésre a New England Patriots vereséget szenvedett az egyik legnagyobb riválisa a Miami Dolphins otthonában.

Tom Bradyék ezúttal északra utaznak, ahol az ideiglenes, nyitottpályás otthonában fogadja őket a Minnesota Vikings csapata. Bill Belichick csapata a kisiklás ellenére is esélyesként lép pályára a lila-fehérek ellen.

Azonban a forduló nyitómérkőzésén meg kell említeni az AFC északi csoportjának rangadóját a Pittsburgh Steelers és a két évvel ezelőtti bajnok Baltimore Ravens összecsapását. Az acélosok remek hajrájuknak köszönhetően egy mezőnygóllal tudtak győzni a nyitóhétvégén a Cleveland Browns ellen. A Baltimore viszont kemény héten van túl, miután hétfőn este sajtótájékoztatón jelentették be, hogy megválnak határozatlan időre felfüggesztett futójuktól, Ray Rice-tól. Ez mindenképpen visszavehet a hollók formájából, főleg az elmúlt heti, Cincinnattiben elveszített találkozó után.

Az AFC-ben vasárnapra is jut egy rangadó. Peyton Manning tovább folytatná szédületes alapszakaszbeli formáját az előző szezonhoz képest alaposan meggyengült csoportrivális, a Kansas City Chiefs ellen.

A szokásos hétfő esti rangadón a Colts kemény feladat előtt áll a Philadelphia Eagles ellen. Még Andrew Luck zsenialitása sem tudott segíteni a Denver otthonában a csikókon, ezúttal a mindenkire veszélyes sasok ellen sem mehetnek biztosra. Igaz, Chip Kelly csapata az első fordulóban nem ütközött nagy ellenállásba saját közönsége előtt a Jacksonville Jaguars ellen, de a Lucas Oil Stadionban nem mehet senki se biztosra.

Vasárnap igazi csemegék is várhatóak, mint a címvédő Seattle Seahawks összecsapása a San Diego ellen, de a Chicago Bears San Francisco 49ers elleni vendégjátéka is érdekes lehet a szurkolók számára, amelyen az aranyásók először rendeznek tétmérkőzést új otthonukban a Levi's Stadiumban.

A rajongók emellett arra is kíváncsiak, hogy Eli Manning hány passzal fogja megörvendeztetni az Arizona védőit, vagy végre kétszeres Super Bowl-győztes módjára fog játszani? Minden esetre a hétvégi fordulók után megtudjuk.

SZEPTEMBER 12. 02:25

BALTIMORE RAVENS - PITTSBURGH STEELERS (Sport2)

SZEPTEMBER 14. 19:00

BUFFALO BILLS - MIAMI DOLPHINS

CAROLINA PANTHERS - DETROIT LIONS

CINCINNATI BENGALS - ATLANTA FALCONS (C8 . 20:00-tól)

CLEVELAND BROWNS - NEW ORLEANS SAINTS

MINNESOTA VIKINGS - NEW ENGLAND PATRIOTS

NEW YORK GIANTS - ARIZONA CARDINALS

TENNESSEE TITANS - DALLAS COWBOYS

WASHINGTON REDSKINS - JACKSONVILLE JAGUARS

SZEPTEMBER 14. 22:05

SAN DIEGO CHARGERS - SEATTLE SEAHAWKS

TAMPA BAY BUCCANEERS - ST. LOUIS RAMS

SZEPTEMBER 14. 22:25

DENVER BRONCOS - KANSAS CITY CHIEFS (Sport 2)

GREEN BAY PACKERS - NEW YORK JETS

OAKLAND RAIDERS - HOUSTON TEXANS

SZEPTEMBER 15. 02:30

SAN FRANCISCO 49ERS - CHICAGO BEARS

SZEPTEMBER 16. 02:30

INDIANAPOLIS COLTS - PHILADELPHIA EAGLES (Sport 2)

Forrás:

Sport 365 - Az online sportújság

sport365.hu

Fotó: sunicetours.com

Címkék: alapszakasz