Roger Goodell bajba került Ray Rice miatt

Az NFL Commissioner Roger Goodell slamasztikába került Ray Rice eltitása miatt. A problémát a hétfőn nyilvánosságra került vidéó okozza ugyanis a felvétel miatt a liga a korábbi döntésével ellentétben határozatlan időre eltiltotta a running backet. Rice az első alkalommal két mérkőzéses eltiltást kapott pedig akkor is tudták, hogy mi is történt pontosan idén februárban.

"Rendkívül egyértelmű volt amit hétfőn láttunk, egészen plasztikus és beteg. Ezért határoztunk úgy ahogyan tettünk." Nyilatkozta Goodell az esettel kapcsolatban.

A vizsgálóbizottság pontosan ismerte az eset részleteit így a döntésüket valószínűleg a videó által kiváltott visszhang miatt változtatták meg. Bár az igaz, hogy Goodel korábban elismerte, hogy rossz döntést hoztak amikor csak két mérkőzésről tiltották el Rice-t.

A másik oldalon pedig jogosan reklamál Rice is hiszen ugyanazért az ügyért már másodjára büntették meg. A döntés megváltoztása miatt pedig bajba került Goodel is és sokak véleménye szerint az állásába kerülhet, hogy rosszul kezelte a helyzetet.

Tegnap  továbbá kiderült, hogy a vezetőség már áprilisban megkapta a videót amit állítólag hangfelvétellel is bizonyítani tudnak. Ha ez igaz akkor biztos, hogy csak a nyilvánosság miatt változtatták meg a döntésüket.

(nfl.com, Fotó: scmp.com)