Dennis Allen egyelőre nem aggódik az állása miatt

A rossz kezdés miatt egyre többet lehet hallani, hogy veszélyben van a Raiders vezetőedzőjének az állása. Egy pletyka szerint felmerült Dennis Allen szezon közbeni eltávolítása is és a találgatások szerint az offensive line edző és Allen jelenlegi asszisztense, Tony Sparano venné át a csapat irányítását.

Az újságírók a heti interjúkon természetesen az állásának biztonságáról is megkérdezték Allen-t de a vezetőedző erre nem volt hajlandó válaszolni és csak annyit mondott, hogy jelen pillanatban az előtte álló feladatokra koncentrál.

"Ami számít az az, hogy felkészüljünk a New England Patriots elleni mérkőzésre. Erre fókuszálok jelenleg." - nyilatkozta Allen.

Allen állítása szerint a helyzetről már beszélt a general manager Reggie McKenzie-vel de a tulajdonos Mark Davis-el még nem. Davis lesz az az ember aki kimondja majd a végső szót Allen jövőjét illetően. Egy külföldi oldal nagyon találóan fejezte ki magát, hogy mit is kell tennie Allen-nek. Ha le akarja nyűgözni Davis-t akkor azt kell tennie amit az apja mondott a korábbiakban, JUST WIN BABY!.

(profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: usatoday.com)