Vincent Jackson csuklósérüléssel bajlódik

Mint utólag kiderült Vincent Jackson kisebb csuklósérülést szenvedett csütörtökön az Atlanta ellen. Az elkapó azonban nem fog kihagyni egy mérkőzést sem.

Ami azért is érdekes, mert a Fox Sports oldalán csuklótörésről számolnak be konkrétan. Azt azonban ott is megemlítik, hogy “kisebb törésről” van szó. Gondolom ez esetben repedést jelenthet. Bár sok játékost veszítettünk már ebben a szezonban, pedig igazán még el sem kezdődött. Nem biztos, hogy teljesen jó döntés Jacksont hagyni játszani vasárnap. Hisz az már több szurkolónak feltűnt, hogy V-Jax rengeteg labdát ejtett ki kezei közül a Falcons elleni találkozón. Most pedig már az okát is tudhatjuk.

Miután itt töltött két szezonja alatt minden alkalommal sikerült a játékosnak 1200 yard fölé mennie, nem csoda, hogy az idei éve egyenlőre kicsit csalódást nyújt. Hisz első számú elkapónkként három meccsen mindössze 10 sikeres elkapása volt 102 yardért. Pedig 25 labdával vették őt célba. Persze ebben nagy a szerepe Josh McCownnak, és az idén egyenlőre csúnyán leszerepelt támadófalnak is, akik egyszerűen nem tudták a wide receivert játékba hozni. A szélső hosszú átadásokról pedig ne is beszéljünk. Hisz a támadóegységünk idei játékhívásai mellett szinte nem is láthattunk ilyeneket.

A Bucs passzjátéka egyszerűen szánalmas idén, de reméljük vasárnap Mike Glennonnal, és támadókoordinátorunk Jeff Tedford visszatértével kicsit más lesz a képlet. És V-Jax is több lehetőséghez juthat majd, természetesen ha sérülése engedi.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com