NFC North Power Rankings - 4. hét

Power Ranking NFCKetten csúnyán megégtek, de ketten igen értékes győzelemmel elléptek a többiektől.

Meglepetésre a Lions vezeti a csoportot, szorosan mögött ott a Bears, majd mi és a Packs.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Chicago Bears (13.) +4

Gyenge kezdés után 180 fokos fordulatot vett a csapat és két fontos sikerrel máris a csoport élén találhatják magukat. A Jets elleni sikert követően hosszú idő után élen a Bears az NFC North-ban.

Ezen a héten igazi csoportrangadó, egy klasszikus következik, hiszen az imádott Packers csapatával találkoznak.

2. Detroit Lions (15.) +8

Nem nagy arányban, de magabiztosan múlták felül a szezon előtt még SB esélyesnek is kikiáltott, mostanra viszont a túlélésért harcoló Packers együttesét. Megérdemelt a feljebb lépés.

Most idegenben fognak szerepelni a Jets csapata ellen, akik törlesztetnének az NFC North-al szemben a múltheti Bears elleni vereségért, de esélyes a Lions.

3. Green Bay Packers  (17.) -7

Vereséggel indítottak, majd győztek és most legutóbb ismét kikaptak, de ezúttal egy csoportriválissal szemben. Elég hullámzó a Packers teljesítménye, de ha a sormintát követik most nyerni fognak és jövő héten nem, (az épp ellenünk lesz :) )

A csoportrangadót újabb csoportrangadó követi (majd még egy), de most a sziporkázó Chicago ellen szerepelnek, ráadásul a szeles városban. Nem lesz könnyű napja Rodgers-éknek.

4. Minnesota Vikings (27.) -1

Sorozatban második vereségünket is begyűjtöttük, most épp New Orleans-ban kaptunk ki. Ha nem is hathatós bírói segédlettel, de kis támogatással sikerült nyernie a Saints-nek. Több kulcsjátékos és a kezdő irányító is kidőlt, van aki idén már nem léphet pályára. Futójáték és támadófal kéne,

A Buccaneers-el alaposan elbánó Atlanta Falcons jön hozzánk a 4. héten. Ehhez a találkozóhoz sem fűzhetünk nagy reményt bármennyire is szeretnénk. Sajnos támadófal nincs, futójáték szintén nincs. Abban bízhatunk, hogy a most először kezdő Teddy Bridgewater varázsol és a hátán viszi a csapatot.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com