A Patriots elvesztette két kulcsjátékosát

A vasárnapi Buffalo Bills elleni mérkőzésen megsérült a New England Patriots két kulcsjátékosa és a vizsgálatok során kiderült, hogy egyikük sem léphet pályára a szezon hátralevő részében. A running back Stevan Ridley és a linebacker Jerod Mayo is térdsérülést szenvedett és a csapat sérültlistára tette mindkét játékost.

Ridley-n MRI vizsgálatot végeztek el hétfőn és az eredmények bebizonyították, hogy a térdében elszakadt a kereszt és az oldalszalag is. A szezon hátralevő részében Ridley-t a running back Shane Vereen-nek, az eddig főként a speciális egységben használt Brandon Bolden-nek, az újonc James White-nak és a gyakorlócsapatban szereplő Jonas Gray-nek kell majd helyettesítenie.

A Patriots számára még fájóbb Mayo kiesése hiszen elvesztették a védelem vezérét ráadásul a linebackernek a tavalyi szezonját is idejekorán be kellett fejeznie. 

A csapat az offseasonban elvesztette Brandon Spikes-t aki a Bills csapatához távozott így Dont'a Hightower-nak nagyobb szerep jut majd a szezon hátralevő részében. Mellette a draftolatlan újonc Deontae Skinner-nek vagy passzjátékoknál a safety Tavon Wilson-nak kell majd helyettesíteni Mayo-t.

(nfl.com, Fotó: boston.cbslocal.com)