Irányítót cserél a Patriots, Drake Maye a kezdő

Elérkezett Drake Maye ideje a New England Patriotsnál. Tegnap bejelentették, hogy a Patriots lecseréli a kezdőirányítóját Jacoby Brissett-et és az idei Draft harmadik helyén kiválasztott Maye kezd a hétvégi Houston Texans elleni hazai mérkőzésen.

A csapat új vezetőedzője Jerod Mayo rendületlenül kitartott Brissett mellett amióta nyáron elnyerte a kezdőirányító posztot. Az elsőéves vezetőedző azonban a hétfői nyilatkozatában már utalt arra, hogy változások lesznek a csapatnál.

„Minden egyes egységet és minden egyes játékost meg kell vizsgálnunk, és ki kell találnunk, hogyan használjuk ezt a játékoskeretet, hogy meccseket nyerjünk” - Mayo válasza arra amikor megkérdezték tőle, hogy számít-e arra, hogy egy esetleges QB váltásról tárgyalnak.

A váltás igazából senkit sem lephetett meg mert a kilencedik szezonját taposó Brissett nagyon gyengén teljesít. A Miami Dolphins elleni hétvégi mérkőzésen 160 yardot passzolt 52,9%-os pontossággal. Ráadásul idén még nem volt olyan mérkőzse amelyen 200 passzolt yardig jutott volna. Az alapszakaszban 2 touchdownt passzolt.

Fotó: x.com