NFC North Power Rankings - 7. hét

Power Ranking NFCMindhárom csoportellenfél nyert, lassan nehéz lesz kikecmeregni a gödörből.

Marad az élen a Lions, de a Bears-t előzte a Packers, mi továbbra is hátulról figyeljük a mezőnyt.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (11.) +5

Ha nehezen is de túlléptek a Dolphins-on, sikerült őket legyőzniük, így máris 4-2 -vel állnak. Rodgers idén túl jó teljesítményt nyújt, hogy szó nélkül elmenjünk mellette.

A hetedik héten az előző körben csak egy döntetlent elérő Carolina Panthers csapata lesz a vendégük a Lambeau Field-en, nyerniük kell ha tovább akarnak menetelni.

2. Detroit Lions (14.) +1

Azt nem mondom, hogy simán verték a Vikings-t, de minden szempontból felülmúlták, bár sokáig csak puntháború zajlott a pályán. A liga legjobb védelme az övéké, ezt tudják kamatoztatni, pláne ha még Johnson és Bush is visszatér majd az offense-be.

A Ford Field-en a New Orleans-t fogadják, akik idén több meccset buktak, mint nem, szóval elvileg nyernie kéne a Lions-nak.

3. Chicago Bears  (17.) +2

Mint általában mindenki a Bears is legyőzte az Atlanta-t, így kicsit feljebb léptek a ranglétrán. Ők a csoport legkiegyenlítettebb csapata 3-3 -as mérleggel jelenleg a harmadik helyen tartózkodnak.

Most a Miami Dolphins lesz az ellenfelük, oda kicsit több erőbedobás kell majd, mint a Falcons ellen.

4. Minnesota Vikings (28.) 0

Nem győzzük hangsúlyozni, amíg nincs támadófal, addig ehhez hasonló eredmények fognak jönni, hiába is reménykedünk valami jobban. Alig szerzünk pontot, TD-t meg egyáltalán nem, így nehéz bármit is elérni.

Idegenbe megyünk Buffalo-ba, ahol  Bills kicsit jobb formában van a megszokottnál. Legyőzték a Bears-t is az első körben, szóval akadhatnak meglepetések számunkra is.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com