A Buccaneers szerződtette a visszahordó, Trindon Holliday-t

A Buccaneers aláírt Trindon Holliday-vel. Úgy fest Lovie Smith megpróbál tenni valamit, hogy javítson az idén semmilyen szinten nem működő visszahordásokon. Így szerződést kötött az NFL legalacsonyabb játékosával.

Holliday az alapszakaszban, karrierje során négy touchdown visszahordást tudott bemutatni. Ebből kettőt kirúgásokból, kettőt pedig punt visszahordásból. 2011-ben debütált az NFL-ben, és ő volt az a játékos, aki egy rájátszásbeli mérkőzésen, még 2013-ban, Bronco-ként be tudott mutatni egy kickoff, és egy punt touchdown visszahordást is, ugyan azon a mérkőzésen. Történt mindezt a Baltimore Ravens ellen, ezt a teljesítményt pedig azóta sem sikerült senkinek megismételnie az NFL történetében.

A Bucs idén sok egyéb más mellett, a speciális egység teljesítményével is csak vergődik. A draftolatlan újonc, Solomon Patton egyáltalán nem tudja hozni a várt teljesítményt visszahordóként. Ráadásul folyton rossz döntéseket hoz, visszainduljon-e a labdával a célterületről. Így nem egyszer fordul elő, hogy a 20 yardos vonal alól kell kezdenie egy-egy támadást, az acélosnak nem igazán mondható támadóegységnek. Megnehezítve ezzel is a munkájukat.

Reméljük Holliday-vel jobb lesz a helyzet, hisz nála sajnos viszont tendencia, hogy elejti a puntokat, alacsony a labdabiztonsága. Azonban ha egyszer a kezei közé kerül az, valóban ő az egyik legdinamikusabb visszahordó a ligában. A sebessége megkérdőjelezhetetlen. Nagyon jól meglátja a blokkokat a pályán, és kiválóan mozog ezáltal felfelé a célterületen. Trindon Holliday érkezésével, valószínűleg Patton munkája meg fog szűnni a csapatnál.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com