A Dolphins aktiválta a tavalyi elsőkörös választottját

A Miami Dolphins tegnap bejelentette, hogy ismét az aktív keret tagja lett a defensive end Dion Jordan. A tavalyi elsőkörös választott így az idei szezonban először pályára léphet az esti Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésen. Hogy helyet csináljanak számára az 53 fős keretben a Dolphins elküldte a wide receiver Damian Williams-t.

A bejelentés nem okozott nagy meglepetést hiszen a héten lejárt a játékos 6 mérkőzéses eltiltása amit a liga drog elleni szabályzatának többszöri megszegéséért kapott.

Az aktiválás ellenére azonban nem kerül be a kezdőcsapatba a tavalyi Draft harmadik választottja. Jordan újonc szezonja igen gyengén sikerült és a kezdő posztért le kellene győznie a Cameron Wake, Olivier Vernon páros valamelyikét.

Jordan a tavalyi szezonban pályára lépett ugyan az összes mérkőzésen de egyetlen alkalommal sem volt tagja a kezdőcsapatnak. 26 tacklet és 2 sacket szerzett az újonc szezonjában. A Wake-Vernon páros 8 sacknél, 30 tacklenél és 4 kierőszakolt fumblenél tart az idei szezonban így Jordan továbbra is csak tartalék lesz az NFL-ben.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)