NFC North Power Rankings - 11. hét

Power Ranking NFCPihenőhétről jövünk vissza egy nem túl erős Chicago Bears elleni mérkőzéssel, jó lenne ott folytatni ahol abbahagytuk.

Az elmúlt játékhéten csak mi voltunk szabadnaposak, a többiek mind meccseket játszottak a csoportból.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Detroit Lions (9.) +2

A Lions csak a szokásos játékát hozta és a meccs végén nyerte meg a Miami Dolphins elleni találkozót és ezzel továbbra is az NFC NORTH élén áll.

Ezen a héten az eddig meglehetősen jól szereplő, ám az első számú irányítóját a szezon végéig elvesztő Arizona Cardinals vendégei lesznek a soros Super Bowl helyszínén.

2. Green Bay Packers (11.) +3

A Sunday Night Football elég sima meccset hozott, hiszen Aaron Rodgers vezetésével a Green Bay porrá alázta csoportellenfelét, a Chicago Bears-t. Az 55-17 -es végeredményen nincs sok magyarázni való.

A szintén nagyon sima meccset lehozó Philadelphia Eagles látogat a Lambeau Field-re, ahol csípős idő várható, de a GB-nek meg lehet az esélye a győzelemre.

3. Minnesota Vikings (21.) 0

A héten nem léptünk pályára, így a helyünk sem változott az erőrangsorban.

Következő ellenfelünk a gyengélkedő Chicago Bears lesz, a Soldier Field-re látogatunk mindezért. Szerencsére minden sérültünk felépült és bevetésre kész.

4. Chicago Bears (27.) -2

Katasztrófális játék jellemzi a Bears eddigi szereplését, a Green Bay is simán átment rajtuk a múlthéten.

A Minnesota ellen játszanak a héten, javítani akarnak és kéne is nekik, de nem lesz egyszerű az önbizalommal teli Vikings ellen, habár a hazai közönség támogatását élvezhetik.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com