Változások a Panthers rosterén

A Panthers elküldte a cornerback Antoine Cason-t és a linebacker Jason Williams-t és leigazolta a cornerback Carrington Byndom-t és a linebacker Horace Miller-t a gyakorló csapatból.

Cason, a hét éves veterán, aki korlátlan szabad ügynökként érkezett a Carolina-hoz a 2013-as holtszezonban, szolid eredményeket ért el. Egy kivételével mind a 12 Panthers meccsen kezdett, de az utolsó három meccséből kettőn lecserélték és nem kezdett a 10. héten.

Cason a harmadik helyen áll a csapatban 55 tackle-el, valamint vezeti a csapatot négy kierőszakolt fumble-el, egy fumble recovery-vel, két interception-nel és négy levédekezett passzal.

Williams 45 meccsen játszott, elsősorban a speciális csapatban. Egy tackle-je volt a védelemben ebben a szezonban, ami az első 2011 óta - amikor két meccsen kezdett - és három tackle-je volt a speciális csapatban, igy a Carolina-ban töltött évei alatt 31 szerelést mutatott be.

Williams vezette a Panthers-t 15 special team tackle-el 2011-ben. A leginkább figyelemre méltó játéka az utóbbi évben volt, a New York Jets ellen, amikor blokkolt egy punt-ot, előkészítve a Carolina red zone touchdown-ját, hozzásegítve a csapatot a kulcsfontosságú győzelemhez.

Byndom egy draftolatlan újonc a University of Texas egyeteméről, a teljes szezont a Carolina gyakorló csapatában töltötte. 189 tackle-t és öt interception-t szerzett - ebből kettőt vissza is hordott TD-re - a főiskolán.

Miller egy draftolatlan újonc a Texas-El Paso-ról, az előszezont a Seattle Seahawks-nál töltötte, mielőtt aláírt a Carolina gyakorló csapatához október 1.-én. Defensive end-et és linebacker-t is játszott a főiskolán, 120 tackle-t, 12 sack-et és 17 yardveszteséges tackle-t szerzett.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu