NFC North Power Rankings - 14.hét

Power Ranking NFCMár van annyi győzelmünk mint a tavalyi szezonban, Zimmer-nek ideje bebizonyítania, hogy jobb edző mint elődje volt.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (1.) +2

Szoros meccsen ugyan, de legyőzték az agyonistenített Patriots csapatát, amivel a csoportban továbbra is elsők, ráadásul az erősorrendben is az élre ugrottak. Jelenleg a Green Bay csapata viszi a prímet.

MNF mérkőzést játszanak az Atlanta Falcons ellen, így már lehet is írni a 10-3 -as mérleget a Packers-nek.

2. Detroit Lions (9.) +3

Hálaadásnapi meccsen legyőzték csoportriválisukat, a Bears-t, akiknek nem igazán volt momentumuk. A Lions meglepetésre idén ott van a legjobb 10 csapat között, nem csodálkoznánk tőlük egy Wild Card körön.

Hazai pályán a Tampa Bay-t fogadják, ami megint egy könnyű meccs lehet számukra, a Buccaneers nem szokta megnehezíteni ellenfeleinek dolgát.

3. Minnesota Vikings (23.) +2

28 év után ismét sikerült blokkolt puntból TD-t szereznünk, ráadásul egyből kettőt is, ez nagyban hozzájárult a Panthers elleni sikerhez.

Az évek óta mélyponton lévő és önmagát mindig alulmúló NY Jets csapatát fogadjuk az idei utolsó előtti hazai mérkőzésünkön. Mondanom sem kell, de kötelező a győzelem.

4. Chicago Bears (26.) -2

Pulykanapon kikaptak a Lions-tól, a Bears sehol nincs egyelőre attól, amit a szurkolók és Allen elvárt volna, szerinte ő egy Super Bowl esélyes csapathoz igazolt, talán belátja ő is, hogy ezt át kellett volna gondolnia.

Már ma este pályára lépnek a Dallas ellen és ha csak nem húznak elő valamit a tarsolyból, akkor ez megont ez nagy L lesz.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com