Bell játéka kérdéses így a Steelers szerződtette Ben Tate-et

A Pittsburgh Steelers running backje Le'Veon Bell megsérült az utolsó Cincinnati Bengals elleni mérkőzésen. Egyelőre megjósolhatatlan, hogy térdsérülése miatt pályára tud-e lépni a hétvégi Baltimore Ravens elleni mérkőzésen.

A csapat vezetőedzője Mike Tomlin egy mai interjúban elárulta, hogy egyelőre nem vették ki Bell-t az aktív játékosok közül. Bell akkor fog játszani ha a szerepeltetésével nem kockáztatják az egészségét.

Bell az idei szezonban a csapat legjobb játékosa volt és jó teljesítményének hála meg is választották a Steelers MVP-jének. 1.361 futott yardot, 8 futott TD-t, 854 elkapott yardot és 3 elkapott TD-t szerzett az alapszakaszban.

Bell sérülése

A Steelers a szezon közben elküldte a running back LeGarrette Blount-ot így csak Dri Archer és Josh Harris maradt a rosteren ezért biztosra lehetett venni, hogy a héten körülnéznek a szabadügynökpiacon. A várakozásoknak megfelelően a mai napon edzésre hívták a legjobb szabadügynök running backet Ben Tate-et akit végül le is szerződtettek.

Tate a negyedik profi szezonját tapossa, karrierjének első három évében a Houston Texans játékosa volt és az idei offseasonban szabadügynökként csatlakozott a Cleveland Browns-hoz de az idei szezonja nem úgy alakult ahogyan arra előzetesen számítani lehetett.

A Browns mezében 8 alkalommal lépett pályára majd megváltak tőle és csatlakozott a Minnesota Vikings csapatához ahonnan 3 mérkőzést követően ismét tovább kellett állnia. Az idei alapszakaszban 119 futókísérletől 371 yardot és 4 touchdownt szerzett.

(nfl.com, Fotó: kickoffcoverage.com, pittsburgh.cbslocal.com)