A Steelers lesz Russell Wilson következő csapata!

gixci94aiaabjfm.jpg

Ez nem tartott sokáig és már ki is derült, hogy hol folytatja Russell Wilson a pályafutását. Elsőként Adam Schefter számolt be a hírről majd később több portálon is megjelent, hogy Wilson a Pittsburgh Steelers játékosaként folytatja a pályafutását.

A szerződés még nem hivatalos, a Denver Broncos csak szerdán fogja elküldeni az irányítót. Ezt követően írhat alá az új csapatával. A Steelers ráadásul jól jár mert a hírek szerint a veterán minimumot jelentő 1.2 millió dolláros fizetéssel fogják szerződtetni.

Wilson azért nem fog éhen halni, a Broncos még kifizet neki 39 millió dollárt. Az egész Wilson - Broncos házasság a liga történetének egyik legrosszabb üzleteként vonul be a történelem könyvekbe.

Az új állomáshelyén Kenny Pickett lesz az ellenfele a kezdő posztért folytatott csatában de a tavalyi szezon után semmi sem garantált. Mason Rudolph-ot valószínűleg kiengedik a piacra. Pickett-el sem voltak elégedettek így Wilson számára könnyedén elérhető a kezdő poszt. Persze nem az utóbbi két szezon játékával.

Fotó: twitter.com