A Steelers kétéves hosszabbítást kötött Todd Haley-vel

A Pittsburgh Steelers támadóegysége történetének legjobb szezonját produkálta a tavalyi alapszakaszban így nem meglepő, hogy a csapat tegnap bejelentette, hogy kétéves hosszabbítást kötött az offensive koordinátor Todd Haley-vel. A Pittsburgh Post-Gazette szerdán már beszámolt a hosszabbításról de a csapat hivatalosan csak tegnap erősítette meg a hírt.

Haley így a 2016-os szezon végéig érvényes szerződéssel rendelkezik pedig a Steelers-es pályafutása igen nehezen kezdődött. Haley Bruce Arians helyettesítésére érkezett és az első két szezonjában főként csak kritizálták de az idei évben összeállt az offense és Ben Roethlisberger is pályafutásának legjobb alapszakaszát játszotta.

A Steelers offense Haley-vel a második helyen végzett a szerzett yardokat tekintve, csak egyetlen yarddal maradtak el a Saints-től. A passzolt yardok tekintetében is másodikok lettek és átlagosan 27.2 pontot szereztek mérkőzésenként. Az offense egyetlen hibája megmutatkozott a rájátszás mérkőzésen azaz túlságosan is Le'Veon Bell játékára építettek. Jövőre fel kell készülniük az esetleges újbóli kiesésére is.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)