Felton kilépett szerződéséből, szabadügynök lesz

Jerome Felton_1Jerome Felton a mai napon bejelentette, hogy beadta a szükséges iratokat a szabadügynökké váláshoz.

A Minnesota Vikings most már egykori FB-je nagyon kelendő lehet majd az FA piacon, mivel elég jó teljesítményt nyújtott az elmúlt három idényben.

Jerome Felton 2012-ben ugyancsak szabadügynökként érkezett csapatunkhoz és három eredményes évet töltött el körünkben. Most, szerződésének utolsó évében úgy határozott, hogy nem tölti ki azt és idő előtt kilép szerződéséből és máshol folytatja karrierjét.

Az ehhez szükséges iratokat, papírokat a keddi napon már be is adta, hogy minél előbb szabadügynökké válhasson. Persze ezzel nincs kizárva annak a lehetősége, hogy visszatérjen Minnesota-ba, mi is ugyanúgy tárgyalhatunk vele és talán előnyben is vagyunk más csapatokhoz képest, de szerintem erre nem sok esély van.

Jól fizető szerződéséből volt még egy év, simán tárgyalhatott volna esetleges hosszabbításról, de inkább felbontotta azt.

Jerome Felton karrierjének egyetlen TD-jét a tavalyi szezonban, a New York Jets csapata ellen érte el. Mi csak minden jót tudunk kívánni a folytatáshoz és köszönjük az itt töltött éveket.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com