A Bucs tendert ajánlott Danny Lansanah-nak

Greg Auman értesülései szerint, a Tampa Bay Buccaneers tendert ajánlott az exkluzív jogú szabadügynöknek, Danny Lansanah-nak.

Ez azt jelenti, hogy a játékos aláírt egy újabb évre, egy minimális összegű szerződésért cserébe, melynek lejártakor immáron korlátozott jogú szabadügynök lehet. Ennek így kissé nagyobbak a költségei, de messze nem haladják meg egy esetleges franchise tag értékét.

A Bucs még egy értékes játékost birtokol a keretében, aki szintén exkluzív jogú szabadügynök. Ő nem más, mint Bradley McDougald, aki szintén hasonló feltételekkel fog valószínűleg tender ajánlatot kapni. McDougald a szezon előre haladtával egyre jobb safety játékot produkált nálunk. És mivel tőlünk is kiérdemelte a december hónap kalóza címet, a csapat rögtön meg is próbálja megtartani. Na persze valójában valószínűleg jóval prózaibb oka van ennek. Míg Danny Lansanah az edzőtáborból indulva szép lassan kijátszott mindenkit a keretből, mutatós játékának, és interceptioneinek köszönhetően pedig ma már elmondhatjuk róla, hogy bármelyik szkeptikus hardcore Bucs fan el tudná őt képzelni kezdő pozícióban, középső, vagy erős oldali linebackerként.

A Bucs ezzel a két tenderrel igazság szerint nagyon jó üzletet köt, hisz két tehetséges fiatal játékost szerez meg potom áron magának egy-egy újabb évre, miközben a költségvetési sapka már 33 millió dollárra rúg, amivel szabadon lehet majd garázdálkodni a szabadügynök piacon. Bár ildomos nem elfelejteni, hogy hamarosan Lavonte David-nek is kinéz a szerződéshosszabbítás. Bár erre biztos elkülönítette már Lovie Smith a megfelelő összegeket, hisz elmondása szerint David a Bucs védelmének egy kulcsfigurája most is, és a jövőben is az lesz.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com