Darnell Dockett a San Francisco 49ers-nél folytatja

Az Arizona Cardinals legendás védője Darnell Dockett korábbi csapatának riválisánál folytatja a pályafutását. A San Francisco 49ers bejelentette, hogy kétéves 7.5 millió dolláros szerződést kötött a szabadügynök védőfalemberrel. Az idei szezonban 4 millió dollárt fog elfoglalni a fizetési sapkájából amiből 2 millió dollár minősül garantált keresetnek.

Cardinals a múlt héten vált meg a játékosától miután nem tudtak megegyezni a játékos fizetéscsökkentéséről. A cuttal 6.8 millió dollár szabad helyhez jutottak de az elküldés után megpróbálták visszacsábítani Arizonába de értelemszerűen már kevesebb pénzért képzelték volna el a folyatást.

Dockett-et a 2004-es Draft harmadik körében választotta ki a Cardinals és egész eddigi pályafutása során a csapat játékosa volt. Sokoldalú játékos amit jól mutat, hogy bevethető volt defensive end és tackle poszton is. 459 tacklet, 40.5 sacket, 7 kierőszakolt fumblet és 4 interceptiont szerzett. Három évben beválasztották a Pro Bowl és 1 alkalommal (a 2009-es szezonban) bekerült az All-Pro első csapatába is.

(nfl.com, Fotó: ninersnation.com)