Ki lesz a csereirányító Minnesota-ban?

Free Agent_1Miután Teddy mögül minden irányítónktól megszabadultunk, felmerül a kérdés, hogy hogyan tovább.

Jelenleg a rosteren aktív játékosként, élő szerződéssel rendelkező QB egyedül Teddy Bridgewater található és ennyi. 

Az nem is kérdés, hogy Teddy a kezdő a Vikings-nál, de azért fel kell készülni olyan időszakra is, amit nem akarunk, hogy eljöjjön, de nem tudunk előre semmit. Kell egy csere vagy kettő.

Matt Cassel-é lett voln ez a megtisztelő feladat, de őt a héten elcseréltük a Buffalo Bills együtteséhez pár draft pickért cserébe. Másik csere lehetőség Christian Ponder lehetne, de mivel neki meg lejár a szerződése távozik a csapattól. Persze az, hogy lejár a kontraktusa nem feltétlenül kellene, hogy a továbbállását jelentené, de Ponder Minnesota-ban már nem fog több lehetőséget kapni az edzőktől és a vezetőktől semmilyen körülmények közt.

Jelenleg úgy állunk, hogy kell egy csere és egy csere csere irányító, hogy ha esetleg valami történne Bridgewater-el, akkor legyen kivel pótolni őt. Persze pótolni senki nem tudja őt, de kellenek a vésztartalékok.

Két alternatíva jött szóba a csapattal melyek többek a kósza pletykáknál és a találgatásoknál. 

Shaun Hill a St.Louis Rams irányítója és Brian Hoyer a Cleveland Browns irányítója esélyes arra, hogy az elkövetkezendő napokban Minnesota-ba írjanak alá.

Shaun Hill már egykor volt a Minnesota játékosa, épp 10 esztendeje távozott tőlünk. 2002 és 2005 között volt a keret tagja, nem igazán a kezdő szerepben tündökölt. Tavaly már Rams játékosként kezdő lett, épp ellenünk, ahol aztán meg is sérült végül hamar elvesztette a kezdő pozíciót Austin Davis-el szemben. Az egyik opció ő.

A másik opció a Cleveland Browns irányító, Brian Hoyer. Hoyer sem az a top irányító és nem is kimondottan kezdő típusú játékos, bár tavaly szinte egész évben kezdőként játszott. A Patriots-ban, a Steelers-ben és a Cardinals-ban is megfordult irányító lehet majd talán a befutó.

Ők ketten azok akiket konkrétat említenek a Vikings által megkeresve, de van még pár név, akik felmerültek. Ott van a Vikings egykori irányítója Tarvaris Jackson valamint ott van a Green Bay Packers-nél nem hosszabbító Matt Flynn is. 

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com