Anthony Collins-t kivágta a Bucs

Az idei holtszezon talán egyik legkiszámíthatóbb lépése részünkről. Hisz jó ideje tudni lehetett már, hogy Anthony Collins távozni fog. Gondolom mondhatunk, hogy sokunk legnagyobb örömére.

Tavaly már szó szerint kisebb fizikai fájdalmat okozott az amúgy sem túl fényes szezon közepette Collins játékát nézni. Távozásával 3 millió dollár körüli összeg szabadul fel a fizetési sapka alatt, amivel akármit is lehet kezdeni, bár jelen állás szerint Lovie Smith leginkább olyan szabadügynököket kerget, akikre az ég adta egy világon semmi szükségünk. Pedig Collins-nál jobb falembert találni biztos nem lehet nagy kihívás. Bár én nem vagyok sem GM sem vezetőedző.

Tavaly Lovie Smith jött, a támadófalat széteresztette a szélrózsa minden irányába. Köztük távozott a veterán Donald Penn is, az Oakland Raiders csapatához. Aki egyébként falember létére tavaly is szerzett touchdownt. Majd jött Collins, aláírt öt évre potom 30 millió dollárért, játéka pedig, ahogy korábban már említettem teljesen mértékben, hatalmas csalódás volt. Olyannyira, hogy a falember a szezon végét már bizony a kispadon töltötte. A Bucs pedig már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy a játékost a szezon végén ki fogják vágni. Donald Penn like this:

0311_2_penn

A Bucs 3 milliónyi halott pénztől esik el, miután tavaly már kifizetett a játékosnak 6 milliót. Ilyen szörnyű baloldali tackle, még nem keresett szerintem ennyire könnyen majd tíz misit. Bár, hogy a Collins-szal való aláírás kockázatos, azt már tavaly is tudtuk, hisz egyáltalán nem lehettünk benne biztosak, hogy a szinte mindig csak csereként használt játékos, bírni fogja a nyomást, és a sok szereplést, ami a kezdő pozícióval jár. Ez most nem úgy sült el, ahogy szerettük volna.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com