A 49ers szerződtette Reggie Bush-t

Tegnap bejelentették, hogy Reggie Bush a San Francisco 49ers csapatánál folytatja a pályafutását. Egyelőre nem ismert a running back szerződésének időtartama és összege sem.

Frank Gore távozása miatt a 49ers-nek miharabb szüksége volt egy stabil futóra. Bush a másodéves running back Carlos Hyde-al és a keresztszalag sérülésből visszatérő Kendall Hunter-el fog szerepelni a következő szezonban.

Bush két évvel ezelőtt csatlakozott a Detroit Lions-hoz amikor négyéves szerződést kötött a csapattal. Az első szezonja nagyon jól sikerült, átlépte az 1.000 futott yardal és 506 elkapott touchdownal zárt. A Lions játékosok közül a legtöbb támadóyardot szerezte az első évében.

A tavalyi szezonban azonban térdsérülés hátráltatta és emiatt csak 11 mérkőzésen tudott pályára lépni. 297 futott yarddal, 2 futott touchdownnal és 253 elkapott yarddal fejezte be a tavalyi alapszakaszt.

Bush eddig kétszer váltott csapatot az NFL-ben és a váltás évében mindig jól szerepelt. 2011-ben a Miami Dolphins játékosa lett és 1.086 futott yarddal zárt. Ha tartja jó szokását akkor elégedettek lesznek vele a 49ers szurkolói is.

(nfl.com, Fotó: twitter.whotalking.com, facebook.com/nfl)