James Harrison még két évig a Steelers játékosa marad

James Harrison szombaton az Instagramon bejelentette, hogy a Pittsburgh Steelers és a Tennessee Titans csapata közül fog választani. Egy szezont leszámítva a linebacker egész pályafutása során a Steelers játékosa volt de a Titans-nél újra együtt dolgozhatna a védelem korábbi koordinátorával Dick LeBeau-val.

Harrison döntésére nem kellett sokat várni és tegnap bejelentették, hogy a 12. profi szezonját is a Steelers játékosaként kezdi meg. A jelenleg 36 éves linebacker a hírek szerint kétéves szerződéshosszabbítást kötött a csapatával de védő kora miatt a Steelers-nek nagy valószínűség szerint lehetősége lesz majd az első év után felbontani a szerződést.

2013-ban egy szezont eltöltött a Cincinnati Bengals játékosaként majd bejelentette a visszavonulását de a tavalyi szezonban mégis visszatért korábbi sikereinek helyszínére. Egykoron kőkemény pass rusher volt de a futások ellen is jól dolgozik és még mindig sokat segíthet a Steelers védelmén. Persze ha nem kell miden védelmi snappet a pályán töltenie.

Harrison 11 éves pályafutása során 692 tacklet, 71.5 sacket, 29 kierőszakolt fumblet és 6 interceptiont szerzett. 5 alkalommal választották be a Pro Bowl, 2 alkalommal az All-Pro első és második csapatába. 2008-ban megválasztották az Év legjobb védőjátékosának.

(nfl.com, Fotó: sportal.com.au)