Dez Bryant kihagyja az önkéntes edzést

A mai napon 25 csapat számára kezdődött el a felkészülési időszak de a kulcsszó itt az önkéntes edzésen van. A játékosok jelenleg fizikai és erőnléti edzéseket végeznek és különböző okok miatt sok játékos kihagyja az önkéntes programokat.

A Dallas Cowboys felkészülése is ma kezdődött és az önkéntes edzést ki fogja hagyni a wide receiver Dez Bryant és a cornerback Orlando Scandrick is. Bryant franchise taget kapott az idei offseasonban amit egyelőre még nem írt alá mert hosszútávú szerződésben gondolkodik így nem egyedülálló módon kihagyja az első edzéseket.

Bryant esete nem egyedülálló hiszen a múltban elég sok franchise taggel ellátott játékos kihagyta csapata önkéntes programjait. Nem lesz meglepő ha ugyanígy dönt majd Justin Houston (Chiefs), Jason Pierre-Paul (Giants) vagy Demaryius Thomas (Broncos) is.

Bryant mellett Scandrick is kihagyja az edzéseket de a védő más helyzetben van. A cornerback még négyéves szerződéssel rendelkezik de "csak" 1.5 millió dolláros alapfizetése van az idei szezonban aminél nagyobb fizetést is el tudna képzelni magának és a távollétével ad hangot az igényének.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)