Mike Evans rendkívül örül Jameis Winston-nak

Amikor egy csapatban van két olyan elkapó is, aki 1000 yard felett teljesít, az ember nem is érti, ez a franchise hogyan tudott egy 2-14-es szezont produkálni. Pedig ez a helyzet. Vincent Jackson és Mike Evans tavaly mindketten bemutatták ezt. Igaz akkor Josh McCown és Mike Glennon segédletével.

Jövőre itt nyilván változik a név, mert bár a Bucs még nem jelentette ki, hogy ki kezd az első héten, nem kell ennek kitalálásához Delphoi híres jósdájának romjaihoz zarándokolni.

Mike Evans tavalyi első körösünk már meg is mutatta az elmúlt idényben oroszlánkörmeit. Idén úgy tervezi, hogy a fogazatát is megvillantja. Ehhez Winston személyében egy új idomárt kap, aminek egyébként nagyon örül.

“Mariota játéka is tetszett, de Winstoné sokkal jobban. Az ő eljövetele a legjobb a számunkra.”

Aztán hirtelen eszébe juttatták Mikenak, hogy az egyetemen bizony egy mobilis irányító volt mögötte, nevezetesen egy Johnny “Tintás” Manziel nevű uraság.

” Igen, ott egy mobilis irányítóval játszottam és az is hatásos volt. Viszont Jameis zsebből irányít és ez több lehetőséget ad nekünk, elkapóknak.”

Hogy miért fontos a több lehetőség Mike számára a nyilatkozat többi részéből kiderül.

“Az útvonalak megfutásán és a mélységi játék megértésén kell még többet dolgoznom. De jó volt érezni, ahogy az elmúlt idényben folyamatosan fejlődtem. Tudok még ezen javítani és sokkal jobb leszek! Ebben az évben Pro Bowler szeretnék lenni és játszani akarok a rájátszásban. Ez az én két fő célom.”

Dirk Koetter ért a szakmájához. Úgy gondolom most Tampában offense oldalon is egy igen tehetséges és ütőképes játékosokkal megtűzdelt keret áll majd a rendelkezésére. Ahogy előző cikkében Cay barátunk is írta, Winston győztes mentalitása  tényleg szemmel láthatóan elindított valamit a csapatnál. Talán tényleg ez kell a franchise sikerességéhez? Bízzunk ebben barátaim! Én magam sem voltam Winston párti. Viszont ha már a sors így hozta, azt mondom bízzunk a srácban, hátha ez egyszer nem kell csalatkoznunk! És bízzunk Mike Evans-ben is! Ő már tavaly is bizonyította, hogy érdemes rá.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com