A hétvégén lejár a Mike Evans által szabott határidő

Mike Evans szerződése lejár az idei szezonban és az elkapó már most, a szezon kezdete előtt alá akarja írni a hosszabbítást. Az elkapó határidőt is szabott a Tampa Bay Buccaneers csapatának ami azonban le fog járni a hétvégén.

Evans korábban ötéves, 82.5 millió dolláros szerződést kötött a csapatával ami évente átlagosan 16.5 millió dollárt jelentett a számára. Idővel azonban szépen megelőzték a kereseti listán és jelenleg csak a 17. legjobban fizetett elkapónak számít.

A hírek szerint most olyan szerződést akar aláírni amely évente 25 millió dollárt hozna a konyhára. Ez nem jelentene rekordot, az Eagles elkapójával, A.J. Brown-al holtversenyben a negyedik legjobban kereső elkapó lenne.

Másfelől még azt sem zárják ki, hogy Evans nem a Buccaneers játékosaként fogja befejezni az idei szezont. Elképzelhető, hogy a Buccaneers a szezon közben el fogja cserélni az elkapót. Ha nem akarnak hosszabbítani vele akkor így legalább pár Draft választást kaphatnak érte. A Chiefs elkapóinak Lions elleni szenvedése után többen is el tudnák képzelni a címvédőnél.

img_9915.jpeg

Fotó: twitter.com