Andre Johnson a Dolphins-nál folytatta volna

A Houston Texans márciusban 12 szezon után elküldte a csapat legeredményesebb elkapóját Andre Johnson aki szabadügynökként szabadon kiválaszthatta, hogy melyik csapat játékosaként folytatja a pályafutását.

A franchise rekorder receiver végül az Indianapolis Colts hívását fogadta el és az erőviszonyok alapján nem hozott rossz döntést mert egy potenciális Super Bowl esélyes csapathoz csatlakozott de nemrégiben elárulta, hogy mindennél jobban szeretett volna a Miami Dolphins-hoz igazolni.

A kötődés érthető hiszen Johnson Miamiban született, oda járt középiskolába és főiskolára is és érthető módon Dolphins szurkolóként nőtt fel. A csapat azonban nem kereste meg a veterán elkapót de most már nem bánja, hogy a Colts-nál fogja folytatni a pályafutását.

"Mindig is arról álmodtam, hogy otthon fogok játszani. Hatalmas Dolphins szurkoló voltam. Azonban Ők sohasem hívtak." - nyilatkozta Johnson a Miami Herald-nak.

A Dolphins-nak szüksége volt egy tapasztalattal rendelkező elkapóra ugyanis az offseason későbbi részében megszerezték a Minnesota Vikings-tól elküldött Greg Jennings-t. A döntés hátterében minden bizonnyal most is, mint szinte mindig a pénz áll. Jennings évente körülbelül 3 millió dollárral olcsóbb volt.

(nfl.com, Fotó: colts.com)