Reggie Wayne játszani akar az idei szezonban

A veterán elkapó Reggie Wayne kijelentette, hogy még bőven van benne és pályára akar lépni az idei szezonban is. Wayne az egész, 14 éves profi pályafutása alatt az Indianapolis Colts játékosa volt de jelenleg szabadügynökként tengeti az életét és ha játszani akar akkor két héten belül (az edzőtáborok kezdete miatt) csapatot kell találnia magának.

A hírek szerint érdeklődőből nincs hiány, az elkapót összehozták a New England Patriots, a Baltimore Ravens, a Houston Texans, a Green Bay Packers és a Denver Broncos csapatával is. A legérdekesebb a legutolsó csapat lett volna mert Wayne Denverben újra együtt játszhatna korábbi irányítójával Peyton Manning-el.

A Manning - Wayne páros azonban nem fog újra összeállni mert a Denver vezetősége már jelezte, hogy nem érdeklődnek a 36 éves receiver iránt. A hírek szerint a Broncos mellett a Ravens és a Texans is elpasszolja a jövőbeli Hall of Fame-r elkapót. A jelenlegi hírek/pletykák szerint a Patriots vagy a Packers lehet a befutó.

Wayne-t a 2001-es Draft első körének 30. helyén választotta ki a Colts. Pályafutása során 1.070 elkapásból, 14.345 elkapott yardot (legeredményesebb az aktív játékosok között) és 82 elkapott touchdownt szerzett. Hat szezonban beválasztották a Pro Bowl és három szezonban az All-Pro keretbe.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)