Panthers Poszt preview: Támadófal

A Panthers támadófal átvette az irányítást a line of scrimmage-en a 2014-es szezon végén, és ezzel a Carolina megszerezte az NFC South bajnoki címet. A sérülések miatt kénytelenek voltak nyolc különböző kezdő kombinációban kiállni, de a Panthers végül képes volt rendezni a csoportot az utolsó öt alapszakasz meccsre.

A Carolina 4-1-re hozta azokat a meccseket, és a liga legjobb teljesítményét nyújtva 975 yardot futott. Egy új baloldali tackle játszik majd 2015-ben, csatlakozva ahhoz a négyeshez, amelyre szeretnének építeni a tavalyi szezont megmentő teljesítmény után.

Visszatérők

C Ryan Kalil

A négyszeres Pro Bowler kilencedik NFL és nyolcadik Carolina-i szezonját kezdi kezdőként középen. A csapatkapitány volt az egyetlen támadó falember, aki kezdett mind a 16 meccsen 2014-ben és tartotta együtt az egységet számos személyi sérülés közepette.

G Trai Turner

A harmadik körös pick 2014-ben 13 meccsen játszott, kilenc alkalommal kezdőként a jobb guard poszton. Kihagyott három meccset egy térdsérülés miatt. Bebizonyította hírnevét, amit a Louisiana State-en építette fel és fényes jövő vár rá a Carolina sémájában.

G Andrew Norwell

Miután inaktív volt az első hat meccsen, a draftolatlan újonc 10 meccsen játszott, kilenc alkalommal kezdőként. Megtartotta a bal guard posztot, ahol nyolcszor volt kezdő. Lenyűgözte az edzőket és csapattársait kegyetlenségével és keménységével, gyorsan vált tartalékból hosszú távú kezdő.

T Mike Remmers

Szabad ügynökként érkezett a St. Louis Rams gyakorló csapatából, és kezdő volt az utolsó öt alapszakasz meccsen jobb oldali tackle-ként, stabilizálva a jobb oldalt. Az edzőtábort az első számú jobb oldali tackle-ként kezdi.

G Amini Silatolu

A második körös választás hét meccsen volt kezdő bal guard és inaktív volt kilenc meccsen. Vádli és térd sérülések miatt került az oldalvonalon túlra a 2014-es szezonban. Mindössze három meccset hagyott ki 2013-ban, amikor elszakadt a jobb elülső keresztszalagja.

T Nate Chandler

Az első 11 meccsen kezdő jobb oldali tackle volt 2014-ben, mielőtt az elszakadt jobb oldalsó keresztszalagja miatt a sérült tartalék listára került. ... Korlátozott munkát végzett az OTA-n. A 2012-es szezon után került a védelemből a támadó falba, és nyolc meccsen kezdett 2013-ban - hatszor jobb oldali guard és kétszer jobb oldali tackle poszton.

C Brian Folkerts

16 meccsen játszott 2014-ben, mint tartalék center és guard, gólvonal szituációkban és a speciális csapatban is pályára lépett. 10 meccsen játszott 2013-ban.

G Chris Scott

Nyolc meccsen játszott, mint tartalék guard és tackle. 10 meccsen játszott, nyolc alkalommal kezdő guard volt 2013-ban.

T David Foucault

Ot meccsen játszott, egy alkalommal kezdőként a baloldali tackle poszton. Szabad ügynökként érkezett, miután részt vett a rookie minicamp-en, mint próbajátékos. Az ötödik helyen választotta ki a 2014-es Canadian Football League Draft-ján a Montreal Alouettes, miután négy évet játszott a University of Montreal csapatában.

T Martin Wallace

Az utolsó kilenc alapszakasz meccsen és a rájátszásban a Carolina gyakorló csapatában szerepelt. Részt vett a Cleveland edzőtáborában és elküldték a végleges keretszűkítésnél.

Friss igazolás

T Michael Oher

Szabad ügynökként írt alá, miután megküzdött a talpra állással a Tennessee Titans-ben 2014-ben. Az első 11 meccsen kezdo jobb tackle volt, mielőtt sérült listára került egy lábujj sérülés miatt. Az első négy évében minden meccsen kezdő volt a Baltimore Ravens csapatában, akik az első fordulóban draftolták 2009-ben. Teljesen felépült a lábujj sérülésből, és úgy kezdi az első Carolina-i edzőtáborát, hogy egyértelműen a kezdő bal tackle akar lenni a szezonban.

T Jonathan Martin

A San Francisco 49ers csapatától érkezett márciusban. 15 meccsen játszott, kilenc alkalommal kezdő jobb tackle-ként a 49ers-ben 2014-ben. Az ezt megelőző két szezont a Miami Dolphins-nál töltötte, akik a második fordulóban draftolták 2012-ben.

G Jordan McCray

Volt a Green Bay Packers és a Minnesota Vikings gyakorló csapatában is 2014-ben. A rookie minicamp után írt alá.

G Ricky Henry

A teljes 2014-es szezont a Kansas City gyakorló csapatában töltötte. Egy meccset játszott a Chicago Bears-ben 2011-ben és egy meccset a New Orleans Saints-ben 2012-ben.

Újoncok

T Daryl Williams

A negyedik körben választották ki, miután a Carolina 22 helyet feltrade-elt érte. Három évig kezdő és háromszoros All-Big 12 konferencia díjas az Oklahoma-ról. 45 meccsen játszott, 37 alkalommal kezdőként, egy kivételével mindig jobb oldali tackle poszton. Remmers-el fog harcolni a kezdő jobb oldali tackle helyért, valamint mélységet ad a guard posztnak.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: thecharlottesportsblog.com