Bersin és Boykin készen áll a WR csatára

Minden elkapó, aki visszatért a tavalyi csapatból, ugyanazt a hangulatot emlegeti: A verseny a keretbe kerülésért megnőtt.

"A mi pozíciónkban az idén már jóval nagyobb a verseny, mint tavaly." mondta a wide receiver Brenton Bersin.

Ez egy jó dolog a Panthers számára. De ez azt is jelenti, hogy minden ismétlésnek sokkal nagyobb szerepe van lejjebb haladva a depth charton.

"Megvannak a biztos emberek, mint Kelvin (Benjamin), aki a No.1." magyarázta Bersin. "Ott van még Philly (Brown), Ted (Ginn Jr.) és (Devin) Funchess, akit a második körben draftoltunk. Cotch (Jerricho Cotchery) egy veterán. Van egy csomó ember, aki biztos embere lehet a csapatnak. Tehát nincs is olyan sok szabad hely utánuk. Versenyezni kell a többi sráccal, akik még itt vannak. Ez egy jó edzőtábor és előszezon lesz."

Az egyik ilyen játékos Jarrett Boykin, aki szabadügynökként érkezett ebben a holtszezonban, három, Green Bay Packers-ben töltött év után. Miután egy viszonylag csendes holtszezont produkált, Boykin egy biztos célpont volt eddig az edzőtáborban.

"Csak megpróbálom az abszolút legjobbat nyújtani." mondta Boykin.

A Panthers wide receiver-kel kapcsolatban alkotott képe változott egy kicsit, amikor Stephen Hill elülső keresztszalag szakadást szenvedett, és ezt kemény dolog volt végignézni Hill elkapó társainak.

"Soha nem akarom látni, hogy valaki megsérül, különösen egy ilyen barátom, mint Stephen. Elveszíteni egy ilyen fickót, ez nem segít a csapatnak." mondta Bersin.

De Bersin és Boykin mindketten tudják, a versenyt megy tovább.

"A következő ember előre - ez lehet bárki," mondta Boykin. "Ez az, amit a tábor és a verseny nyújt, és majd meglátjuk, mi történik."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com