Edzőtábor 2015: Winston kedvező jeleket mutat

Már vasárnap óta tart a Buccaneers edzőtáborozása, az előjelek pedig biztatóak a franchise új üdvöskéjét illetően.

Legalábbis erről számolnak be a külföldi blogok, twitter oldalak. Ezen is belül leginkább ami a felkészülés második napját illeti. A vasárnapi edzést ugyanis félbeszakította egy hatalmas vihar, bár ezt már mi Bucs fanok megszokhattuk. Hisz Magyar szurkolóként kifejezetten élvezetes amikor az alapszakaszban az esti meccs két – három órát csúszik villámlás miatt. Nincs ez most sem másként. Bár ahogy Bryan Glazertől megtudhattuk, érkezik a csapat számára a fedett gyakorlópálya, az ilyen esetek elkerülése végett. De ez már megint egy másik történet.

A mi történetünk, most Jameis Winstonról szól, a Bucs újonc irányítójáról. Akinek nem meglepő módon árgus szemekkel figyeli mindenki munkásságát. A Pewter Report weboldal “jelentése” szerint Winston kiválóan muzsikált már az első napon. Főleg 7-7 ellen. Azonban a 11-11 elleni játékok során már kissé visszaesett a teljesítménye. De itt sem voltak túl vészesek a hiányosságok. Aztán jött a bazinagy esőzés, és Winston rengeteg dobást elhibázott.

Azonban úgy tűnik, hogy a második napra már sikerült neki felülkerekednie ezen a dolgon, ráadásul a nap is kisütött. A helyszínen lévő szakértők, újságírók, szurkolók, és bloggerek pedig egyöntetűen egyetértenek abban, hogy nagyon régóta nem láttak irányítót ilyen jól játszani, akin Buccaneers mez van. Érdekes módon itt már jobban kezelte a 11-11 elleni szituációkat is, mint mondjuk amikor 7-7 vagy 1-1 ellen kellett dolgoznia. Megemlítették, hogy nagyon magabiztosan irányítja a Bucs támadóegységét. És ami a legfontosabb, hogy igyekszik levetkőzni az egyetemen láthatott labdaeladogatást, és sokkal jobban vigyáz a bogyóra. Persze mindebből véglegesen megítélni Winstont hiba lenne, azonban az előjelek kedvezőek.

 

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com