Négy kiemelkedő Panthers training camp teljesítmény

A Panthers sztár játékosai úgy játszottak eddig az edzőtáborban, mint a sztárok.

De valaki más is kitűnt a csapatból? Az alábbi lista négy kiemelkedő játékost említ az első négy edzés után.

RB Cameron Artis-Payne

A hatodik körös választás az Auburn csapatából úgy néz ki, mint aki tartozik valahová. Artis-Payne keményen fut a tackle-k között és megmutatta kitöréseit. Valamint megbízható elkapóként is megmutatta magát a backfield-en. Még az elején vagyunk, de ez az a kezdés az újonctól, amiben a Panthers reménykedett.

WR Jerricho Cotchery

A bölcs, öreg veterán wide receiver tudja, hogyan kell hatékony célpontnak lenni. A versengés nagy és Cotchery a csoport fiatalabb, gyorsabb tagjaival is felveszi a versenyt, de a veterán tapasztalat nem marad észrevétlen. A cornerback Josh Norman azt hitte, megcsinálta a szűk lefedettséget Cotchery-vel szemben még az első nap, de Cotchery, a ravasz "veterán" levált róla és megcsinálta a touchdown elkapást. Tizenkét éves tapasztalatnak megvannak a maga előnyei.

DE Mario Addison

A pass rush specialista terrorban tartott mindenkit az egy-egy elleni gyakorlatoknál. Addison hihetetlenül gyors defensive end, és a vezetőedző Ron Rivera szereti azt a változatosságot, amit nyújtani tud a harmadik down-os játékoknál. Súlyának megtartása továbbra is kihívást jelent arra nézve, hogy ő lesz e a three-down falember, de amikor a pályán van, Addison megmutatja, miért olyan értékes tagja a defensive front seven-nek.

S Kurt Coleman

Az első éves játékos okos, felelős és erős kommunikátor, amely lehetővé tette számára, hogy könnyen beilleszkedjen az új csapatba. Coleman két egymást követő napon is interception-t ért el, amióta elkezdődött a tábor, és nyomást gyakorol a másodéves safety Tre Boston-ra a kezdő posztért folytatott harcban.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu